Цирковете с фалиралата фабрика у нас и нейната собственичка продължават.1 059 440

...
Цирковете с фалиралата фабрика у нас и нейната собственичка продължават.1 059 440
Коментари Харесай

Фалира голяма българска фабрика за обувки и остави много хора без заплати

Цирковете с банкрутиралата фабрика у нас и нейната собственичка не престават.

1 059 440 лева оценка получи най-голямата обувна фабрика в хаджидимовското с. Абланица – на бизнесдамата Лиляна Боргато, откакто през вчерашния ден правосъден реализатор я разгласи за обществена обмен.

здания, измежду които има и нови, се простират върху терен от 7750 кв.м, директно до някогашния икономически двор, оповестява Struma.bg.

За финансовите усложнения на фабриката на „ Лиди “ ЕООД се заприказва преди няколко години, когато Боргато спря да заплаща заплати на многочислените си служащи и жителите на селото я оповестиха за личност нон грата.

Играта загрубя, откакто в обществените мрежи те започнаха да си желаят парите от нея, а тя си изпусна нервите и назова жителите на Абланица „ грозни хора с грозно държание, злобни, завистливи и необразовани “. Абланци се заканиха да я съдят за обществена засегнатост, само че няма данни да е подаван сигнал в прокуратурата или в съда.

Фабриката на Боргато се продава поради банкова ипотека и отговорности към Национална агенция за приходите.

В момента това е единствено едно от предприятията в Пиринско, оповестени за пръв път за обществена обмен заради неспособност на притежателите им да си заплащат ипотеките.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР